Στην άψογη συνεργασία που είχε και έχει με τη Λίνα Μενδώνη αλλά και στο κλίμα των ημερών με το όργιο φημών και συκοφαντιών που αφορούν στην υπόθεση Λιγνάδη αναφέρθηκε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής.
Στην τοποθέτησή του στην διαρκή επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ο Κ. Καραμανλής τόνισε: «Η σημερινή μας συνεδρίαση γίνεται κάτω από ένα βαρύ κλίμα, με συνεχείς πολιτικές σκιές και υπόνοιες και νομίζω ότι χρέος όλων μας στο κοινοβούλιο είναι να ρίξουμε φως και όχι άλλο μαύρο στο σκοτάδι, είτε πράξεων, είτε παραλείψεων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, λοιπόν, ή μέρος αυτής με αφορμή τη γνωστή υπόθεση Λιγνάδη, που έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο και κανείς δεν αμφισβητεί σε αυτή την αίθουσα και στην Κυβέρνηση πόσο σοβαρή είναι, αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα εναντίον της Υπουργού πολιτισμού, εναντίον του Πρωθυπουργού, εναντίον μιας παράταξης ολόκληρης.

Λάθη προφανώς γίνονται και είναι ανθρώπινο, δεν μπορεί να γίνονται τα οχήματα εκτόξευσης λάσπης. Εδώ θα μου επιτρέψετε να πω και κάτι άλλο κύριε πρόεδρε. Αυτό δεν πρέπει να το ξέρουνε μόνο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, αλλά και όσοι ενεργούνε δήθεν στο όνομα αυτής της παράταξης συμμετέχοντας με τρόπο δόλιο, θα έλεγα, στις προσπάθειες σπίλωσης, πόσο του Πρωθυπουργού, όσο και της ιστορικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Εμείς είμαστε, όπως έχουμε πει πολλές φορές η παράταξη του μέτρου, η παράταξη του ορθολογισμού, αγκαλιάζουμε και ανθρώπους εκτός κομματικής ταυτότητας, όπως είναι άλλωστε και η Υπουργός Πολιτισμού η κυρία Λίνα Μενδώνη, η οποία θα σας έλεγα ότι τηρεί σταθερά τις βασικές πολιτικές γραμμές της παράταξης και της Κυβέρνησης και είναι εμφανές θα έλεγα το έργο της. Θα σας έλεγα μάλιστα ότι σπάνια βλέπουμε Υπουργό ή πολίτικο, που να μην περιορίζεται στην εύκολη δημοσιότητα, αλλά στα έργα.

Άψογη συνεργασία

Και εγώ ως υπουργός Υποδομών έχω συνεργαστεί μαζί της άψογα, τόσο στα ζητήματα του μετρό Θεσσαλονίκης και σε άλλα πολλά ζητήματα, όπως είμαι σίγουρος, το έχει πει και ο υπουργός Ανάπτυξης, ο κύριος Γεωργιάδης στα δικά του ζητήματα και πολύ σύντομα το έργο της αυτό θα ξεδιπλωθεί τόσο στην Εθνική Πινακοθήκη, όσο και στο πολύ σημαντικό έργο που κάνει στο Τατόι.
Σίγουρα για να μην ξεχάσουμε τα θύματα σε αυτή την ιστορία, να πούμε ότι όλο αυτό το όργιο φημών δεν βοηθάει στην απόδοση δικαιοσύνης, στα θύματα τέτοιων ενεργειών, που βρίσκουν επιτέλους το σθένος να βγούνε και να μιλήσουν. Αυτό ήταν μια σύντομη αναφορά, γιατί νομίζω ότι καλό είναι και η δική μας επιτροπή να μην είναι εντελώς αποκομμένη από τα πραγματικά γεγονότα».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.