Η Λαμία κέρδισε στο «Αλκαζάρ» τη Λάρισα και την έσπρωξε στον… γκρεμό. Η ομάδα του Αλέξη Κούγια μετά την ήττα αυτή πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα ο Μιχάλης Γρηγορίου που πήρε κατά κάποιο τρόπο την εκδίκησή του για τον τρόπο που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη Λάρια και την διαμάχη του με τον Αλέξη Κούγια.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η Λαμία ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και βρήκε το μοναδικό γκολ της στο 41′. Ο Μαρτίνες έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αραμπούλι ξέφυγε από τους αμυντικούς και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι.

Η Λαμία έχασε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ, αλλά οι Καραμάνος και Αραμπούλι δεν ήταν εξίσου προσεκτικοί στην τελική επιλογή τους.

Η καλύτερη στιγμή της Λαμίας σημειώθηκε στο 86′, όταν ο Μπεχαράνο σούταρε από το ημικύκλιο, αλλά ο Νάγκι απέκρουσε με τα πόδια.

H Λάρισα είχε μία απειλητική ευκαιρία με μία κεφαλιά στο 83′ αλλά ο αριστεροπόδαρος στόπερ δεν σημάδεψε σωστά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΑΕΛ (Φέστα): Νάγκι, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μιχαήλ, Καρανίκας (46′ Νικολιάς), Γκράουρ Κολομπίνο (89′ Σπαρ), Στίφλερ (63′ Ντουρμισάι), Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Μουκαντζό (76′ Πινακάς).

Λαμία (Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπα (69′ Γκαζαριάν), Καραμάνος (89′ Μπιάρνασον), Ντέλετιτς (89′ Τζέιμς), Αραμπούλι.