Αίτηση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελούσιας Εξόδου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, το οποίο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου, υπέβαλαν 1.968 εργαζόμενοι. Οι αιτήσεις συμμετοχής κάλυψαν τον στόχο που είχε τεθεί στο πρόγραμμα του εταιρικού μετασχηματισμού της εταιρίας.
Το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου ολοκληρώθηκε εντός του προϋπολογισμού που είχε καθορισθεί. Ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου και απευθυνόταν σε μεγάλο μέρος των εργαζομένων των Ελληνικών Ταχυδρομείων, παρέχοντας ένα ελκυστικό πακέτο αποζημίωσης, με σημαντικές πρόνοιες. Το γεγονός αυτό εκτιμήθηκε από τους δικαιούχους και η υψηλή συμμετοχή τους επιβεβαίωσε τον προσεκτικό και λεπτομερή σχεδιασμό του, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και προσδοκίες διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού.
Η ολοκλήρωση του προγράμματος αποτελεί κομβικό σημείο του εταιρικού μετασχηματισμού και πλέον η διοίκηση των ΕΛΤΑ προχωρεί στα επόμενα βήματα του στρατηγικού σχεδιασμού, που έχουν στόχο τη μετεξέλιξη του οργανισμού σε μία σύγχρονη και κερδοφόρα επιχείρηση, που θα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της διαφυλάσσοντας παράλληλα τον κοινωνικό της ρόλο, ως φορέας της καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας, εξυπηρετώντας κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας.
Η διοίκηση έχει λάβει ειδική μέριμνα, ώστε η αποχώρηση των εργαζομένων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, να πραγματοποιηθεί ομαλά, το προσεχές διάστημα, χωρίς να επηρεασθεί η εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και ταυτόχρονα εκφράζει τη δέσμευσή της ότι όλα τα σημεία εξυπηρέτησης των ΕΛΤΑ θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα και να εξυπηρετούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις κανονικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα  και τον Κόσμο,  τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.