Η Drew Barrymore μπορεί να ήταν ένα διάσημο παιδί από την ηλικία των 7, η παιδική της ηλικία όμως ήταν ένα παραμύθι με πολλούς δράκους. Ο χώρος της showbiz επηρέασε την προσωπικότητά της σε τόσο μεγάλο βαθμό, που η μητέρα της πήρε τη δύσκολη απόφαση να την κλείσει στα 13 της σε ψυχιατρική κλινική, για 18 μήνες.

Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα στη ψυχιατρική Van Eyes. Δεν μπορoύσες να τα θαλασσώσεις εκεί κι αν το έκανες, τότε βρισκόσουν σε ένα δωμάτιο κλεισμένη ή σε έδεναν στο κρεβάτι”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Drew Barrymore's Transformation: See Then & Now Photos Of The Actress – Hollywood Life

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης ταινίας Charlie’s Angels εξήγησε πως η μητέρα της, Jaid Barrymore, θεώρησε πως ήταν ένα αδύναμο παιδί που είχε πολλούς πόρους από τη διασημότητα του. Παραδέχθηκε πως ξενυχτούσε στα κλαμπ, δεν πήγαινε σχολείο, έκλεβε το αυτοκίνητο της μητέρας και γενικά ήταν ανεξέλεγκτη.

Η διαμονή στη ψυχιατρική κλινική, κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν. Η Drew Barrymore πολλές φορές βρισκόταν κλεισμένη ακόμα και με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη της. Χρειάστηκαν να περάσουν πολλά χρόνια, για να αναγνωρίσει πως ναι μεν ήταν υπερβολικός τρόπος για τη πειθαρχία της, αντιλαμβάνεται δε πως ήταν αυτό που χρειαζόταν περισσότερο. «Ρωτούσα τον εαυτό μου γιατί συμβαίνει αυτό» και τότε σκεφτόμουν πως «όλα όσα είχε ήταν εύκολα διαθέσιμα και τα θαλάσσωσες, οπότε έπρεπε να ξεκινήσεις από την αρχή».

Drew Barrymore: 'My mother locked me up in an institution at 13. Boo hoo! I needed it' | Drew Barrymore | The Guardian

 30 χρόνια ψυχοθεραπείας

Μετά από 30 χρόνια ψυχοθεραπείας και εσωτερικής αναζήτησης κατάφερε να συγχωρήσει τη μητέρα της. «Πιθανόν δεν ήξερε που να στραφεί. Είμαι σίγουρη ότι ζούσε με πολλές ενοχές για χρόνια, αλλά αργότερα ζούσε με πολύ πόνο που δεν μπορούσα να της μιλήσω για πολύ καιρό».

Πλέον η σχέση τους βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο, ενώ όσα έμαθε η Drew Barrymore από το μαρτύριο της, την έκαναν να είναι η μητέρα που θέλει για το παιδί της. «Λεω στην κόρη μου, είμαι η μητέρα σου και όχι η φίλη σου και πάντα να με αντιμετωπίζεις έτσι».

Μετά τη χειραφέτηση από την μητέρα της σταμάτησε το ποτό, ωστόσο το διαζύγιο τηε με τον Will Kopelman το 2016, την οδηγήσε στο φαγητό και στο ποτό ξανά.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.