Τέλος εποχής για τον Μηνά Λυσάνδρου στην ΑΕΚ. Το πολυαναμενόμενο ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Λυσάνδρου πραγματοποιήθηκε, αλλά δεν έβγαλε «λευκό καπνό». Ο Λυσάνδρου επανέλαβε στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ ότι ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει οριστικά και έτσι ο Μελισσανίδης αποδέχθηκε την παραίτησή του πρώτου αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ.

Ασφαλώς, ο 41χρονος θα παραμείνει για εύλογο χρονικό διάστημα (ίσως και μέχρι τα τέλη Μαρτίου ή και περισσότερο) στη θέση του, μέχρι να οριστικοποιηθούν οι τρέχουσες εκκρεμότητες στη διοίκηση, αλλά και η προετοιμασία της επόμενης ημέρας. Τυπικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ για το οριστικό φινάλε της συνεργασίας των δυο πλευρών θα υπάρξουν μόλις ολοκληρωθεί η θητεία του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Λυσάνδρου βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2016, ωστόσο τον τελευταίο καιρό υπήρξαν φήμες για διάσταση στις απόψεις με άλλα κιτρινόμαυρα στελέχη, με τον 41χρονο να αποστασιοποιείται.

Έτσι, φτάσαμε στο… διαζύγιο, με τον Λυσάνδρου να παραιτείται και την ΑΕΚ να αναζητά λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας.