Έκρηξη κρουσμάτων σε 2 ιδιωτικές κλινικές και γηροκομείο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τουλάχιστον δέκα από τους ασθενείς έχουν διακομισθεί σε νοσοκομείο από ιδιωτική κλινική στον Πειραιά και άλλοι έξι από κλινική στην Κυψέλη

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες στον Πειραιά, καθώς επιβεβαιώθηκαν σε ιδιωτική κλινική της πόλης κρούσματα κορωνοϊού- πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες.

Ηδη, τουλάχιστον δέκα ασθενείς κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθούν σε κλίνες covid του ΕΣΥ. Οι ασθενείς έχουν διακομισθεί στα νοσοκομεία του ΕΣΥ σταδιακά από τις 17 Φεβρουαρίου έως και σήμερα. Από δεύτερη ιδιωτική κλινική, στην Κυψέλη, σε κλίνες του ΕΣΥ έχουν διακομισθεί άλλοι έξι ασθενείς, ενώ τις τελευταίες ώρες έχει σημάνει συναγερμός για συρροή κρουσμάτων σε γηροκομείο στον Γέρακα, όπου έχουν εντοπισθεί 7 κρούσματα.

Μεταφορές στο νοσοκομείο

Από την περασμένη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν να διακομιζονται ασθενείς από την ιδιωτική κλινική Ζηλάκου στον Πειραιά ασθενείς με λοίμωξη Covid-19 σε νοσοκομεία του ΕΣΥ. Εκείνη την ημέρα διακομίστηκε ένας ασθενής στο Αττικόν και την επόμενη τέσσερις στο Ιπποκράτειο. Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ζητήθηκε η διακομιδή άλλων δύο ασθενών της ιδιωτικής κλινικής με κορωνοιο σε νοσοκομείο – νοσηλεύονται στο Τζάνειο. Χθες διακομίστηκαν άλλοι δύο ασθενείς σε Ερυθρό Σταυρό και Ασκληπιείο. Συνολικά μέχρι στιγμής δηλαδή έχουν διακομιστεί 10 νοσηλευόμενοι.
Αλλη συρροή κρουσμάτων σε ασθενείς καταγράφεται στο θεραπευτήριο Αθηνών στην Κυψέλη, οι οποίοι έχουν διακομιστεί στο Ελπίς.
Τέλος συρροή εντοπίστηκε και σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Γέρακα, όπου φιλοξενούνται 42 άνθρωποι, με τους επτά να έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοιο.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.

Exit mobile version