Μέριλιν Μάνσον: Έρευνα σε βάρος του έπειτα απο τις καταγγελίες περί κακοποίησης

Τέσσερις γυναίκες είχαν καταγγείλει νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο Μάνσον τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και λεκτικά. Ο ίδιος είχε αναφέρει ότι όλες οι ερωτικές σχέσεις του ήταν απολύτως συναινετικές και ότι άλλοι επιλέγουν τώρα να διαστρεβλώσουν το παρελθόν.

Έρευνα για τις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας από τον τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον, διεξάγουν οι αρχές του Λος Άντζελες.

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και άλλες τρεις γυναίκες είχαν καταγγείλει νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σε αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο Μάνσον τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και λεκτικά.

«Γίνεται έρευνα για κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας που εμπλέκουν τον κ. Μπράιαν Γουόρνερ, γνωστό επίσης ως Μέριλιν Μάνσον, ο οποίος εργάζεται στη μουσική βιομηχανία», ανέφερε χθες σε ανακοίνωση, το γραφείο έρευνας του Λος Άντζελες που έχει αναλάβει την υπόθεση.

«Τα περιστατικά συνέβησαν μεταξύ 2009-2011, όταν ο κ. Γουόρνερ διέμενε στο Γουέστ Χόλιγουντ», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Οι εκπρόσωποι του Μάνσον δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα να σχολιάσουν σχετικά. Την 1 Φλεβάρη, ο Μάνσον είχε αναφέρει στο Instagram ότι όλες οι ερωτικές σχέσεις του ήταν απολύτως συναινετικές και ότι άλλοι επιλέγουν τώρα να διαστρεβλώσουν το παρελθόν.

Σχετική είδηση: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΑΝΣΟΝ: «ΜΕ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΜΟΥ» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Exit mobile version