Σοβαρές καταγγελίες έκανε με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές για την ζωή του και για την ακεραιότητα της οικογένειας του, κάνει λόγο για απόπειρες εκφοβισμού σε βάρος του πριν από κάθε αγώνα των κιτρινόμαυρων, ενώ αναφέρθηκε και στον πόλεμο που δέχεται η ομάδα του. Ο Καρυπίδης έδωσε στη δημοσιότητα κι ένα μήνυμα που έγραφε: “Σε ότι σου έχω πει για το τέρμα και το διαιτητή σου έλεγα αλήθεια. Τώρα πρόσεχε για τη ζωή σου θα φας σφαίρες”. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεκαθαρίζει, επίσης, ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη το επόμενο χρονικό διάστημα.

H γραπτή δήλωση του Καρυπίδη:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».