Τραινοσέ: επιβεβαιωμένα κρούσματα σε Α.Ι.Ρ. και εργοστάσιο Πειραιώς. Με έντονη την ανησυχία αλλά και έκδηλο το θυμό τους αναφέρονται οι σιδηροδρομικοί σχετικά με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στους εργασιακούς χώρους της εταιρείας.

Μηχανοστάσιο Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Εργοστάσιο Πειραιώς μετρούν τις κινήσεις τους και αναμένουν τις αποφάσεις της διοίκησης της εταιρείας, ενώ δηλώνουν έτοιμοι να αναλάβουν οποιαδήποτε πρωτοβουλία προκειμένου να εξασφαλιστούν tests για όλους. Στη σελίδα septrainose.gr αναφέρουν αναλυτικά τα εξής:

<<Μέχρι στιγμής έχουμε 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 σε μηχανοστάσιο Α.Ι.Ρ και εργοστάσιο Πειραιά.Το σωματείο έχει ζητήσει με επιστολή του την διενέργεια μαζικών τέστ σε ΟΛΟ το προσωπικό .

Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αρνείται κατ’ απαράδεκτο τρόπο να κάνει τέστ σε όλο το προσωπικό και θέλει να τα περιορίσει μόνο στις επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Αναμονή αποτελεσμάτων

Αναμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ των υπολοίπων συναδέλφων που είχαν επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και ελπίζουμε ο αριθμός των κρουσμάτων να παραμείνει στα 6 και να μην έχουμε επιπλέον.Θα γίνει απολύμανση στο χώρο του εργοστασίου το οποίο το Σαββατοκύριακο θα παραμείνει κλειστό.Δεν έχουμε ενημέρωση ακόμα για το τι θα γίνει στο μηχανοστάσιο Α.Ι.Ρ

Στους συναδέλφους που έχουν προσβληθεί από τον ιό ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους>>.