Η Πάρις Χίλτον είναι πλέον μελλόνυμφη. Το περασμένο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, τέσσερις ημέρες πριν τα 40ά της γενέθλια που γιορτάζει σήμερα, αρραβωνιάστηκε σε ένα τροπικό ιδιωτικό νησί, με τον μέλλοντα σύζυγό της Κάρτερ Ριμ. Η διάσημη κληρονόμος που λατρεύει την κοσμική ζωή, επισημοποίησε ιδιωτικά τη σχέση της με τον εδώ και ένα χρόνο αγαπημένο της και βέβαια έδωσε στη δημοσιότητα το δακτυλίδι που της έδωσε ο μελλοντικός σύζυγός της.

Η ίδια μοιράστηκε σήμερα στο instagram στιγμιότυπα από τον αρραβώνα της, όπου φορώντας ένα αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα Retrofete και τιάρα Melissa Loschy, δέχτηκε το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων που της πρόσφερε ο αγαπημένος της, γονατιστός μπροστά της στην άμμο.

Το μονόπετρο emerald cut διαμαντένιο δαχτυλίδι που φόρεσε στο αριστερό της χέρι, σχεδιάστηκε από τον Jean Dousset, εγγονό του Louis Cartier και σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, είναι πάνω από 10 καράτια και κοστίζει πάνω από ένα εκατ. ευρώ.

paris-hilton_5

Ενθουσιασμένη και ευτυχισμένη

«Είπα ναι, για πάντα. Δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα προτιμούσα να περάσω τη ζωή μου μαζί του για πάντα» έγραψε μεταξύ άλλων η ίδια στην ανάρτησή της, εξηγώντας ότι το ταξίδι τους στο εξωτικό νησί ήταν μια έκπληξη του αγαπημένου της για τα γενέθλιά της.

«Είμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτό το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου, με έναν σύντροφο που με στηρίζει τόσο πολύ» δήλωσε η Πάρις Χίλτον στη Vogue. «Η σχέση μας είναι ισότιμη. Κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερους ανθρώπους. Άξιζε πραγματικά που περίμενα».

paris-hilton_3

Το μελλόνυμφο ζευγάρι γιόρτασε με ένα οικογενειακό δείπνο στη συνέχεια, όπου παρόντες ήταν μεταξύ άλλων η αδελφή της μέλλουσας νύφης, Νίκι Χίλτον και ο αδερφός του γαμπρού, Κόρτνει Ριμ.