Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θοδωρής Βασιλακόπουλος, μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, για το περιστατικό παράλυσης γιατρού στην Κέρκυρα, μετά τον εμβολιασμό του με τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, ο γιατρός είπε ψέματα. Μάλιστα, πρόκειται για τον γιατρό σε βάρος του οποίου διετάχθη Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) επειδή φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των πρώτων εμβολιασμών στην Κέρκυρα.
Όπως κατήγγειλε ο καθηγητής, ο δημοσιογράφος που «έβγαλε» την «είδηση», ήταν μεταξύ αυτών που μπήκαν στη λίστα και εμβολιάστηκαν χωρίς να τηρείται η σειρά προτεραιότητας. Επίσης καταγγέλλει ότι ο γιατρός εμφανίστηκε στο νοσοκομείο μία ημέρα πριν την ΕΔΕ, επικαλούμενος παράλυση των κάτω άκρων αφού είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.
Eξετάστηκε όμως και διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους παράλυση, περιέγραψε ο κ. Βασιλακόπουλος. «Υποπτεύομαι ότι έγινε σκοπίμως. Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια που θα γινόταν η ΕΔΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επίσης, ο κ. Βασιλακόπουλος ενημέρωσε ότι και στην προηγούμενη περίπτωση – αυτή της νοσηλεύτριας – δεν υπήρχε κανένα σύνδρομο Guillain-Barré και ήδη η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε τι έχει πει ο Ηλίας Μόσιαλος για τον συσχετισμό των εμβολίων με το σύνδρομο Guillain -Barre

 
https://radar.gr/article/73796/mosialos-den-exei-apodeixthei-sysxetismos-ton-emvolion-me-to-syndromo-guillain-barre