Δεν έχει σταματημό η κατρακύλα του ΟΦΗ, τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά. Η ομάδα της Κρήτης γνώρισε την έκτη συνεχόμενη ήττα της και έβδομο ματς χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης, γεγονός που προβληματίζει διοικούντες και φιλάθλους της.

Από την άλλη πλευρά ο Βόλος με το διπλό που πήρε ανέβηκε στην έβδομη θέση αφήνοντας πίσω του τον Ατρόμητο.

Ο Βόλος ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία του στο ματς. Ο Ριένστρα έκανε τη σέντρα και ο Περέα με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ έκανε το 0-1 στο 3′. Στο 21′ μάλιστα ήρθε και το 0-2 όταν ο Δουβίκας κατέβασε όμορφα την μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Σωτηρίου. Ο Γιαννούλης στο 32′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά η προβολή του από τη μικρή περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι του Κλέιμαν.

Ο ΟΦΗ μπήκε μεταμορφωμένος στο δεύτερο μέρος και απείλησε αρχικά με ένα καλό σουτ του Ντε Γκουσμάν στο 48′ ενώ τρία λεπτά μετά είχε και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Στάικου. Τελικά, στο 63′ ήρθε το γκολ για τους Κρητικούς όταν ο Στάρτζεον έκανε το γύρισμα και ο Καστάνιος με κοντινή προβολή μείωσε σε 1-2 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Κρητικών. Ο ΦΗ πίεσε πολύ στο φινάλε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ και μοιραία ήρθε ακόμη μία ήττα που τον κρατά πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης(61′ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Βαφέας(76′ Σόουζα), Διαμαντής, Ουές, Ντε Γκούζμαν(61′ Γρίβας), Μεγιάδο, Στάικος, Στάρτζεον, Καστάνιος

Βόλος (Α. Λόπεθ): Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα(46′ Κιάκος), Τσοκάνης, Μαρτίνες(90+2′ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο(67′ Μπαρτόλο), Νίνης(76′ Ρενάτο), Περέα