Ο Απόλλων Σμύρνης επιτέλους γεύτηκε τη χαρά της νίκης στη Ριζούπολη μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες και το νικηφόρο 1-0 επί της Λάρισας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή του εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας στην Τούμπα (2-2), επικρατώντας αυτή τη φορά 2-1 του Ατρόμητου.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν στάθηκε ικανή να την ανακόψει, μεγαλώνοντας τον προβληματισμό στο Περιστέρι.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 42′, οι Ντάουντα, Κολ και Μπετινέλι είχαν ωραία συνεργασία που απέφερε το γκολ. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή, κέρδισε την κόντρα από τον Γούτα και με το δεξί «νίκησε» τον Μανδά.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου «κλείδωσε» το ματς στο 67′ με την επίτευξη του δεύτερου γκολ. Ο Κολ γύρισε τη μπάλα από δεξιά, ο Ντάουντα με εξαιρετική κίνηση στο πρώτο δοκάρι απέφυγε τον αντίπαλό του και διαμόρφωσε το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει στο 90′. Ο Ραμπέγιο έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Μαυρομμάτης με σουτ από το πέναλτι πέτυχε το 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς, Φατιόν(70′ Φερνάντεθ), Σλίβκα, Κολ(88′ Κάλισιρ), Ιωαννίδης(34′ Ντάουντα), Μπεντινέλι(70′ Κιτόκο), Τσιλούλης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος(85′ Μάτιτς), Γούτας, Στρούγγης, Χαρίσης(85′ Μαυρομμάτης), Σάλομον, Χριστοδουλόπουλος(74′ Εντομβόνγι), Κωτσόπουλος(74′ Ραμπέγιο), Μουνίθ, Αγκάγιεφ(59′ Μανούσος)