Χθες αποφυλακίστηκε, η Γερμανο-Ρωσίδα ψεύτικη κληρονόμος Άννα Σόροκιν, που καταδικάστηκε το 2019 λόγω του ότι έκλεψε 275.000 δολάρια από τράπεζες, ξενοδοχεία και φίλους. Γερμανικής υπηκοότητας, η Άννα Σόροκιν, ήταν επίσης γνωστή με το όνομα Άννα Ντέλβι, κρατήθηκε για τρία χρόνια στη φυλακή του Ράικερς Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη, και έπειτα στο βόρειο τμήμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τις σωφρονιστικές αρχές.

Η τριαντάχρονη επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας στο Instagram το μήνυμα:
«Είναι εξαντλητική, η φυλακή, δεν μπορείτε να το γνωρίζετε». Την ανάρτηση της συνόδεψε με μια φωτογραφία της να κάθεται στο κρεβάτι, φορώντας μαύρα γυαλιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna (@theannadelvey)

Το 2019, δέχθηκε την επίπληξη του δικαστή επειδή παραπονιόταν ότι δεν μπορούσε να επιλέξει μεταξύ των ρούχων των διάσημων σχεδιαστών που διέθετε για τη δίκη της.

Αν και είχε επισήμως καταδικαστεί, τον Μάιο του 2019, σε ποινή κάθειρξης «4-12 ετών», «δεν επωφελήθηκε από καμία ευνοϊκή μεταχείριση», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η δικηγόρος της Όντρεϊ Τόμας.

Όπως γράφει η New York Post, η αποφυλάκισή της εγκρίθηκε από μια επιτροπή ενώπιον της οποίας η ίδια δήλωσε ότι «ντρέπεται» για τα εγκλήματά της. Η δικηγόρος της δεν διευκρίνισε εάν η Άννα Σόροκιν θα απελαθεί στη Γερμανία, όπως μεταδίδουν ορισμένα αμερικανικά ΜΜΕ.