Η επόμενη μέρα που ξημέρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι γεμάτη πολλές αποκαλύψεις και μεγάλες αλλαγές. Μετά τις καταγγελίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και την αποχώρησή του από τη σειρά της ΕΡΤ στην οποία πρωταγωνιστούσε, ο Πέτρος Φιλιππίδης μετακομίζει.

Η πώληση του σπιτιού θα είναι άμεση κι όπως όλα δείχνουν, με αυτήν την κίνηση ο Φιλιππίδης αφήνει το μόνο -κατά δήλωσίν του- περιουσιακό στοιχείο που έχει στην Αθήνα.

Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του «Ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος. Η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δυο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί…..

Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω. Και το αυτοκίνητο μάλιστα όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Θα το δώσω. Έχω καταθέσει πινακίδες είχε πει ανάμεσα σε άλλα προκαλώντας πολλά χαμόγελα, ενώ σε άλλη δήλωσή του είχε πει ότι εκείνος δε θα πήγαινε να δουλέψει για 800 ευρώ.

Η επόμενη μέρα ήρθε και ο Φιλιππίδης μετακομίζει

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε και ο Πέτρος Φιλιππίδης που πλέον δεν έχει δουλειά στην Αθήνα μετακομίζει, μετά τις δηλώσεις για παρενόχληση από την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ελένη Δροσάκη που τον κατήγγειλαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Οι γυναίκες ζητούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τη διαγραφή του και του καταλογίζουν «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε εκτός τηλεόρασης με την ΕΡΤ να παίρνει την απόφαση να διακόψει μαζί του τη συνεργασία τους στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά και την «εξαφάνισή του» από το σποτ της Digea. Παράλληλα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν σε πρωινή εκπομπή, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία του ηθοποιού – σκηνοθέτη με τον θεατρικό επιχειρηματία, Κάρολο Παυλάκη.

Η απόφαση να αφήσει την Αθήνα προφανώς έχει παρθεί για να προστατεύσει την οικογένειά του, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν να υποστηρίζει ότι «άλλοι κρύβονται πίσω από την διαπόμπευσή του».

Διαβάστε επίσης για τις καταγγελίες που…έρχονται:

https://radar.gr/article/69774/petros-filippidis-14-akomi-gynaikes-etoimazontai-gia-kataggelies