Πέθανε η τραγουδίστρια και ιδρυτικό μέλος των ιστορικών The Supremes, Mary Wilson, στην ηλικία των 76 ετών. Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε στο CNNi ο μάνατζερ και καλός της φίλος, Jay Schwartz.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Mary Wilson, «έφυγε ξαφνικά» το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της στη Νεβάδα. Ωστόσο, δεν γνωστοποιεί την αιτία θανάτου της.

Μέρι Γουίλσον: Πέθανε η τραγουδίστρια των Supremes

Η τραγουδίστρια, ήταν ιδρυτικό μέλος των Supremes μαζί με τη Diana Ross και τη Florence Ballard.

Το σχήμα είχε ιδρυθεί στο Ντιτρόιτ το 1959 και αρχικά έφερε το όνομα The Primettes. Η Wilson τότε ήταν μόλις 15 ετών.

Mary Wilson - The Supremes

Η Mary Wilson έγινε γνωστή ως μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος της Motown, μαζί με την Νταϊάνα Ρος και τη Φλόρενς Μπάλαρντ.

Το σχήμα είχε ιδρυθεί στο Ντιτρόιτ το 1959 με το όνομα The Primettes. Η Wilson ήταν τότε δεκαπέντε ετών. Υπήρξε ένα από τα αρχικά μέλη μαζί με τις Diana Ross, Florence Ballard και Barbara Martin.

Η Μάρτιν η οποία έφυγε από τη ζωή πέρυσι, αποχώρησε πριν το συγκρότημα γίνει διάσημο – και έτσι συνέχισαν ως τρίο.

Οι Supremes υπήρξαν το πιο πετυχημένο σχήμα της δισκογραφικής εταιρείας Motown, δώδεκα κομμάτια τους βρέθηκαν στην κορυφή των επιτυχιών των ΗΠΑ.

Οι τρεις κυρίες ήταν από τα διάσημα μουσικά σχήματα των 60s, γνωρίζοντας την επιτυχία με τραγούδια που θεωρούνται κλασικά, όπως «Where Did Our Love Go», «Baby Love», «Come See About Me» και «Stop! In The Name of Love».