Έλντα Πανοπούλου: Ίσως χειροδικούσα αν δάσκαλος της σχολής μου παρενοχλούσε μαθητές. Τη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη ότι υπήρξε ερωτευμένος με την Ηλιάνα Αραβή, όταν εκείνη φοιτούσε στη σχολή που δίδασκε ο γνωστός ηθοποιός, σχολίασε η Έλντα Πανοπούλου.

Η Έλντα Πανοπούλου, η οποία είναι ιδιοκτήτρια Δραματικής Σχολής, τοποθετήθηκε μετά την παραδοχή του ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση της Ηλιάνας Αραβή, αναφέροντας ότι θα προχωρούσε ακόμα και σε χειροδικία αν κάποιος δίδασκε στη σχολή της και παρενοχλούσε φοιτητές.

Ίσως χειροδικούσα

«Αν στη δική μου αντίληψη είχε υποπέσει σε οποιονδήποτε χρόνο, ότι κάποιος δάσκαλος της σχολής μου πραγματοποιεί αυτό το παράπτωμα, όχι απλώς να πλησιάσει, με έναν τέτοιο τρόπο σαν αυτά που ακούμε να περιγράφονται από τις συναδέλφους μου, τις άξιες συναδέλφους μου… Η πρόθεση στο μυαλό του να υπήρχε, να είστε σίγουροι ότι θα την είχα διαγνώσει, και όχι απλώς θα τον είχα απομακρύνει αλλά θα τον είχα… Θα είχα ίσως και χειροδικήσει απέναντί του, πράγμα που δεν συνηθίζω στη ζωή μου, γιατί απεχθάνομαι τη βία» ήταν τα λόγια της Έλντας Παναγοπούλου, μιλώντας στον Alpha.