Χρειάσθηκε πραγματικά μόνο το πρώτο λάθος της κυβέρνησης, αβλεψία ή αμέλεια θα μπορούσε να πει κανείς, για να ξεσπάσουν και να εκδηλωθούν ΜΜΕ οι ιδιοκτήτες των οποίων παρίσταναν τους φίλους του Μαξίμου όταν απεγνωσμένα προσπαθούσαν να συναντηθούν ή να συνομιλήσουν με τον πρωθυπουργό!

Βεβαίως όποιος στο Μαξίμου πιστεύει ότι θα πιάσει φίλους τους μόνιμους συνομιλητές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μάρη είναι πολύ γελασμένος.

Και τούτο δεν χρειάσθηκε και πολύ για να αποδειχθεί!

Στην πρώτη στραβή όρμησαν σαν τα σκυλιά να κατασπαράξουν τον Μητσοτάκη και το επιτελείο του!

Το Open του εξαφανισμένου στις στέπες του Ροστόφ Ρωσοπόντιου ολιγάρχη και το πολιτικό σάιτ του στοιχηματζή το οποίο περιέφερε το επίμαχο βίντεο του πολυπληθούς γεύματος στην οικία του Στεφανάδη στην Ικαρία, και ο οποίος πλούτισε για άλλη μια φορά, πρώτα με το διαζύγιο με τον Οντόνι πριν κάμποσα χρόνια και τώρα με τον ΟΠΑΠ!

Τα δεκανίκια του Τσίπρα και των Καμμένων με το καλημέρα έπιασαν δουλειά καθιστώντας σαφές πως κακώς το Μαξίμου τους έδειξε εμπιστοσύνη και τους κατέστησε συνομιλητές ενώ είναι ξεκάθαρο πως έχουν αποφασίσει να ασκούν πίεση προκειμένου να επιβάλουν στην κυβέρνηση τις προθέσεις τους και να ικανοποιήσουν τις πολιτικές και επιχειρηματικές τους ορέξεις.

Μένει επομένως τώρα να καταδειχθεί εάν η κυβέρνηση θα κάνει πίσω στον πρώτο που της έκανε «μπου» ή θα οργανωθεί να αντιδράσει στα διαπλεκόμενα συμφέροντα που παίζουν διπλό παιχνίδι και έχουν μοναδικό Θεό τους το χρήμα, από όπου κι αν προέρχεται, όπως κι αν βγαίνει…