Κατερίνα Μονογυιού: Η βουλευτής της ΝΔ πρωταγωνίστρια σε μουσικό βιντεοκλίπ. Μια εκπρόσωπος του κοινοβουλίου είναι η πρωταγωνίστρια του νέου βιντεοκλίπ του Ματθαίου Γιαννούλη.

Και πως θα γινόταν άλλωστε, αφού το τραγούδι γράφτηκε για εκείνην από τον γνωστό τραγουδιστή.

Ο λόγος για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για το τραγούδι «Όμορφή μου Κατερίνα».

Τα έσοδα στο Πτωχοκομείο Θήρας

Η ίδια η βουλευτής , σε δήλωση της, διευκρινίζει ότι τα πλάνα του videoclip είναι από το προεκλογικό της spot ως υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων τον Ιούνιο του 2019. Σημειώνει μάλιστα ότι τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Λευτέρη Πανταζή, Ματθαίο Γιαννούλη, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ γι’αυτό το υπέροχο τραγούδι που το εμπνεύστηκαν και ερμήνευσαν αυθόρμητα. Τα πλάνα του videoclip τραβήχτηκαν για το προεκλογικό spot μου τον Ιούνιο του 2019 από τον Μάριο Τσίπο . Το αφιερώνω σε όλες τις Κατερίνες των Κυκλάδων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας », αναφέρει συγκεκριμένα.

Τα γυρίσματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν κάπου αλλού πέρα από τα νησιά των Κυκλάδων, περιφέρεια από όπου κατάγεται και εκλέγεται η Κατερίνα Μονογυιού.