Ένα γκολ του Αγάγιεφ στο 5’ ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη ο Ατρόμητος στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Το ματς

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκε ο Ατρόμητος για να βάλει τις βάσεις για τη νίκη στα Γιάννενα. Ο Χαρίσις κατάφερε να κλέψει την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, εκείνη πήγε στον Εντομβόγνι, με τον Αγκάγιεφ να τη δέχεται τελευταίος και να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση, γράφοντας στο 5’ το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος γενικότερα στο παιχνίδι, με τον Σάλομον να απειλεί ξανά τον Λοντίγκιν, χωρίς ωστόσο να τον κερδίζει… Λίγα λεπτά αργότερα, ο Εντομβόγνι είχε την ευκαιρία να γράψει το 2-0 από πλεονεκτική θέση, ωστόσο το σουτ του πέρασε άουτ, με το πρώτο μέρος να τελειώνει έτσι…

Ο Ατρόμητος είχε το προβάδισμα και κατάφερε να χτίσει πάνω σε αυτό… Η ομάδα του Κάναντι δεν ένιωσε καθόλου τον ΠΑΣ, αλλά αντιθέτως ήταν αυτή που είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα στο 71′ άγγιξε και το δεύτερο γκολ, με τον Ούμπιδες να κάνει μία σέντρα-σουτ και να σημαδεύει το δοκάρι! Λίγα λεπτά αργότερα ο Αργεντινός είχε και άλλη ευκαιρία, με τον Λοντίγκιν να σταματάει εντυπωσιακά την τρομερή εκτέλεση του αρχηγού του Ατρόμητου.

ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62′ Παμλίδης), Πήλιος, Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο (82′ Νάουμετς), Λιάσος (46′ Ελευθεριάδης), Καρτάλης, Μπρένερ (62′ Σάλιακας), Λεό (82′ Μιλιντσεάνου), Κριζμάν.

Ατρόμητος: Νάτσος, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (90′ Στρούγγης), Ούμπιδες (90′ Κιβρακίδης), Σάλομον, Χαρίσης, Ραμπέλο (90′ Κωτσόπουλος), Αγκάγεφ (60΄Γιακουμάκης), Εντομβόνγι (46′ Μάτιτς).