Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι κοντά σε νέο μεταγραφικό «χτύπημα»! Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, οι Πειραιώτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με τη Στρασμπούρ για την παραχώρηση του Κένι Λαλά.

Πρόκειται για τον 29χρονο δεξιό μπακ που το προηγούμενο διάστημα είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν λοιπόν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τους «ερυθρόλευκους», υπάρχει deal για την απόκτηση του παίκτη (που μετράει φέτος 23 συμμετοχές στη Ligue 1, με 3 γκολ και 2 ασίστ).

Στο μεταξύ τελειωμένη παρουσιάζεται και από την «Equipe» η μεταγραφή του Κένι Λαλά στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες από τη Γαλλία ανέφεραν ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Στρασμπούρ για τον 29χρονο δεξιό μπακ.

Αυτή η πληροφόρηση λοιπόν επιβεβαιώνεται και από την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, η οποία αναφέρει ότι οι δυο ομάδες τα έχουν βρει και ο παίκτης θα πετάξει το Σάββατο για την Ελλάδα, ώστε να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».