Ο Άρης πέτυχε την δωδέκατη νίκη του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οκτώ εκ των οποίων , όπως και σήμερα, με την ίδια συνταγή, με το ίδιο σκορ (1-0). Ο Ρόουζ πέτυχε το χρυσό γκολ της νίκης για τον Άρη , που ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και περιμένει τα αυριανά αποτελέσματα στα παιχνίδια των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η ΑΕΛ έδειξε βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενα παιχνίδια της, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Σιαμπάνη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά οργανωμένοι μεσοαμυντικά και κατάφεραν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ανάπτυξη του Άρη.  Ο Άρης κατάφερε μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κατάφερε, μάλιστα, να δημιουργήσει δύο ευκαιρίες, στο 12′ με τον Μανσίνι και στο 13′ με τον Γκάμα, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας Μπάγιτς μπλόκαρε την μπάλα. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Σούντγκρεν από δεξιά, ο Γκαρσία με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Ντάνιελ Μανσίνι στάθηκε άτυχος , καθώς σε μια ανύποπτη στιγμή του αγώνα τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 19’ και τον Μάνο να παίρνει τη θέση του.

Ο Άρης κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα του και άνοιξε το σκορ στο 30’ με τον Ρόουζ. Μετά από κόρνερ του Γκάμα από αριστερά, ο Τζόσιτς προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αυτή όμως κατέληξε στον Γάλλο αμυντικό, που με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν μετά από κάθετη πάσα του Γκάμα, ο Σάσα μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή απο δεξιά και σούταρε δυνατά, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και κατέληξε άουτ. Η μοναδική στιγμή που απείλησε η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, ήταν στις καθυστερήσεις, με ατομική προσπάθεια του Τρούγιτς.

Στο 55’ οι γηπεδούχοι έστειλαν για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα με σουτ του Μάνου στη κίνηση μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάμα, όμως ο Έλληνας επιθετικός υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Η ΑΕΛ προσπάθησε να απειλήσει στα τελευταία λεπτά, όμως το γυριστό σουτ του Ακούνια μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 79′ ήταν άστοχο. Ένα λεπτό αργότερα ο Άρης έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει, όταν μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και κάθετη πάσα του Γκαρσία, ο Σίλβα προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως τον νίκησε ο Μπάγιτς.

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (69΄Σάκιτς), Ρόουζ, Δεληζήσης, Ιωάννου, Σάσα, Τζέγκο (68΄Ματίγια), Μπερτόλιο (88΄Κάτσε), Γκάμα (69΄Σίλβα), Γκαρσία, Μανσίνι(19΄Μάνος)

Λάρισα (Τ. Φέστα): Μπάγιτς, Καρανίκας (90΄Νούνιτς), Μιχαήλ, Σπαρβ (46΄Μιλοσάβιεβιτς), Ντουρμισάι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Πινακάς (83΄Γλυνός), Κολομπίνο, Νικολιάς, Ντρούγιτς (65΄Ακούνια)