ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση παρουσιάζει μια πλαστή εικόνα για την πανδημία

Για «πλαστή εικόνα» όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού από την κυβέρνηση κάνει λόγο ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση παρουσιάζει μια πλαστή εικόνα για την πανδημία . «Τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση παρουσιάζει μια πλαστή εικόνα ότι η πανδημία είναι υπό έλεγχο και ότι η εμβολιαστική εκστρατεία διεξάγεται ομαλά», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας ότι «τα πρόσφατα κρούσματα, όμως, στα Γηροκομεία Βόλου (33) και Αμαρουσίου (40) μέσα σε δύο μέρες δείχνουν ότι δεν δικαιολογείται ο κυβερνητικός εφησυχασμός και καμία χαλάρωση, ειδικά όταν αφορούν ηλικιωμένους, οι οποίοι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου».

«Παράλληλα, ανησυχία μάς προκαλούν οι δηλώσεις της κ. Δόμνας Μιχαηλίδου ότι το 40% των εργαζομένων και ωφελούμενων σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, νούμερο εξαιρετικά υψηλό», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Δυστυχώς, η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει με τον πλέον τραγικό τρόπο την κυβέρνηση και την επίπλαστη εικόνα που θέλει να επικοινωνήσει».

Exit mobile version