Με λένε Μπρούνο, Μπρούνο Φερνάντες… Ο Πορτογάλος έβαλε τη δική του σφραγίδα στην πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ μαι απέδειξε, για μία ακόμα φορά, ότι είναι ο ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων». Με μαεστρική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άλισον και χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στους «16» στην ομάδα του.

Σε έναν αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου, οι δύο ομάδες έδωσαν θέαμα και γκολ στο φίλαθλο κοινό.Δύο γκολ ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ, γκολ και ασίστ ο Ράσφορντ για την Γιουνάιτεντ και μαγεία… Μπρούνο!

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι δύο ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους… Μόλις στο 18’, ο Μο Σαλάχ ήταν ο άνθρωπος που έδωσε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, με τον Αιγύπτιο να δέχεται μία τρομερή κάθετη πάσα από τον Φιρμίνο και να σκοράρει με μία πανέμορφη λόμπα, γράφοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άργησε να έρθει… Οχτώ λεπτά αργότερα, ο Μάρκους Ράσφορντ βρήκε τον Γκρίνγουντ με μία «άρρωστη» μπαλιά, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει και να φέρνει στα ίσα και πάλι το ματς! Ίδια εικόνα είχε και το δεύτερο μέρος… Ράσφορντ και Γκρίνγουντ άλλαξαν ρόλους, με τον δεύτερο να «σερβίρει» και τον πρώτο να «εκτελεί», φέρνοντας έτσι «τούμπα» το ματς για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που πήρε προβάδισμα με 2-1!

Άμεση ωστόσο ήταν και η απάντηση της Λίβερπουλ αυτή τη φορά. Ο Μίλνερ άφησε υπέροχα την μπάλα να περάσει και ο Σαλάχ ευστόχησε από τη μικρή περιοχή, ισοφαρίζοντας στο 58′!

Μπρούνο εσύ σούπερ σταρ!

Στο 66’, ο Σόλσκιερ έκανε την κίνηση ματ, βάζοντας στο γήπεδο τον Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος απέδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν είναι ένας παίκτης της σειράς… Με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ, ο Φερνάντες έγραψε το τελικό 3-2, χαρίζοντας έτσι τη μεγάλη πρόκριση για τους «16» του FA Cup στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει!

ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Χέντερσον, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Γουάν Μπισάκα, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φαν ντε Μπεκ (66’ Μπρούνο Φερνάντες), Γκρίνγουντ, Ράσφορντ (87’ Μαρσιάλ), Καβάνι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρ.Ουίλιαμς, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον, Τιάγκο (85’ Σακιρί), Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ (62’ Μανέ), Τζόουνς, Σαλάχ, Φιρμίνο