Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής είναι ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Σίνζι Καγκάβα που έχει πλούσια θητεία σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο Ιάπωνας διεθνής μέσος που αγωνίζεται και στη θέση “8” και στη θέση “10” έχει μείνει ελεύθερος από τον Οκτώβριο του 2020 από την ισπανική Σαραγόσα και είχε μάλιστα και συνομιλία με τον Πάμπλο Γκαρσία, τηλεφωνικά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε μαζί του για να καταλάβει εάν ο παίκτης είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και καθώς γνωρίζει και ισπανικά είχαν μία προσωπική συνομιλία που έφερε και την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Καγκάβα έχει αγωνιστεί εκτός από την ισπανική Σαραγόσα, στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που μαζί με τον Κλοπ, αλλά και συμπαίκτες τους Λεβαντόφσκι, Γκέτσε, είχαν κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γερμανίας, πριν πάρει την μεγάλη μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την Αγγλία και την τότε ο ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουνσον, ο Καγκάβα επέστρεψε στην Ντόρτμουντ το 2014, για να παίξει και για μερικούς μήνες δανεικός στην Μπεσίκτας, πριν αποχωρήσει για την Ισπανία και την Σαραγόσα το καλοκαίρι.