Πούτιν: H «κρυφή» του κόρη προκαλεί στο Instagram. Σε κάθε φωτογραφία της Ελισαβέτα διακρίνεται μια δίψα για πολυτέλεια. Όπου οι φωτογραφίες δεν επιδεικνύουν πανάκριβα ρούχα και παπούτσια απεικονίζονται ποτήρια σαμπάνιας και κοκτέιλ.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στα ρωσικά και διεθνή μέσα η 17χρονη θέλει να ζήσει στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη ενώ μοιάζει αρκετά με τον Ρώσο Πρόεδρο.

Το προφίλ της κόρης του Πούτιν

Η 17χρονη Ελισαβέτα – γνωστή ως Λουίζα – πιστεύεται ότι είναι ο καρπός της σχέσης του Πούτιν με την Σβετλάνα Κριβονόγκιτς.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα όταν η Κριβονόγκιτς ήταν έφηβη, εργαζόταν ως καθαρίστρια σε κατάστημα προτού σπουδάσει οικονομικά σε πανεπιστήμιο.

Η Κριβονόγκιτς συνόδευε τον Πούτιν σε ταξίδια του στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Σήμερα λέγεται ότι είναι εκατομμυριούχος μετά την αιφνίδια απόκτηση χρημάτων το 2000.

Τον λογαριασμό της βρήκε ο Ναβάλνι

Είναι το δεύτερο χτύπημα Ναβάλνι μετά την δημοσιοποίησε των αρχιτεκτονικών σχεδίων του επίσης κρυφού παλατιού του Ρώσου Προέδρου.

Ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπολίτευσης προχωρά σε ένα περίεργο παιχνίδι επίδειξης δύναμης εμφανίζοντας τον προσωπικό λογαριασμό της θεωρούμενης κρυφής 17χρονης κόρης του Βλαδιμίρ Πούτιν.

Ο Ναβάλνι κατηγορεί επίσης τον Πούτιν χρησιμοποιεί ένα «μαύρο» κρατικό ταμείο για να χρηματοδοτεί τις κρυφές ερωμένες του, τόσο την Κριβονόγκιτς όσο και την πρώην γυμνάστρια και πρωταθλήτρια Αλίνα Καμπάεβα.