Στην υπογραφή δύο νέων συμφωνιών εμπορικής μίσθωσης ακινήτων στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα προχώρησε η REDS του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

 

Οι δύο νέες συνεργασίες, ενισχύουν το μίγμα των προσφερόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες του Πάρκου και επιβεβαιώνουν τη δυναμική του.

Σε συνέχεια των πρόσφατων αποφάσεων για τη λειτουργία του λιανεμπορίου, σημειώνεται πως το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων του Smart Park έχει επανεκκινήσει τη λειτουργία του.

Τα καταστήματα εστίασης λειτουργούν μόνο με τη μέθοδο take-away.

 

Η NEF – NEF Α.Ε. ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ SMART PARK ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

Η REDS συμφώνησε με την εταιρεία «ΝΕΦ – ΝΕΦ (NEF – NEF) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το εμπορικό σήμα «NEF – NEF Α.Ε.», για τη δημιουργία Εμπορικού Καταστήματος, συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ., λιανικής πώλησης.

H  «NEF – NEF» έχει διεθνή παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης ένδυσης, με πάνω από 60 σημεία πώλησης σε 6 χώρες.

ΚΑΙ Η HUNTER Authentic Accessories ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

Δεύτερη συμφωνία και με την εταιρεία «LILA VERNE ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και το εμπορικό σήμα «HUNTER Authentic Accessories», για τη δημιουργία Εμπορικού Καταστήματος, συνολικής επιφάνειας 114 τ.μ, λιανικής πώλησης.

Το κατάστημα θα λειτουργεί εντός του χώρου Smart Gallery.

‘H  «HUNTER Authentic Accessories» παράγει τα προϊόντα της σχεδόν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, προάγοντας την ελληνική δημιουργικότητα ανά τον κόσμο.

Μεγάλο μέρος του αγοραστικού της κοινού βρίσκεται πέραν της Ελλάδας και της Κύπρου, σε Αμερική, Αυστραλία και πολλές ακόμα χώρες.

 

Το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων του Smart Park έχει επανεκκινήσει τη λειτουργία του.

Χωρίς διακοπή συνεχίζουν τη λειτουργία τους τόσο η υπεραγορά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ όσο και το φαρμακείο.

Τα καταστήματα εστίασης λειτουργούν μόνο με τη μέθοδο take-away.

 

Λόγω του ανοικτού χαρακτήρα του και των μεγάλων υπαίθριων χώρων του, το Smart Park, αποτελεί αγαπημένο και ασφαλή προορισμό για το κοινό.

Παρουσιάζει μάλιστα διαρκή αύξηση επισκεψιμότητας, έχοντας σταθερά στο επίκεντρο την ασφάλεια του προσωπικού, των εργαζομένων και των επισκεπτών του.