Λάρισα: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τζιανλούκα Φέστα

Ο Ιταλός προπονητής επιστρέφει στη Λάρισα μετά από δύο χρόνια για μια δεύτερη θητεία. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Φέστα

Τζιανλούκα Φέστα η επιστροφή! Η ΠΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή που, μετά από δύο χρόνια, επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλίας για μια δεύτερη θητεία και θα έχει δίπλα του τους ίδιους συνεργάτες από το πρώτο του πέρασμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο κ. Gianluca Festa.

Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Ανδρέας Λαυδαριάς , γυμναστής ο κ. Μπάμπης Παναγούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Φουσέκης.

Επιθυμία της ιδιοκτησίας και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να παραμείνει στο προπονητικό staff ως άμεσος συνεργάτης του κ. Festa και ο κ. Κώστας Κατσάρας.

Ο κ. Festa θα είναι αύριο στις 12:00 στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη όπου θα συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Κώστας Κατσάρας ο οποίος θα επιμεληθεί και την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Παρόντες στην αυριανή προπόνηση των παικτών θα είναι και οι κύριοι Ανδρέας Λαυδαριάς, Γιώργος Φουσέκης, Μπάμπης Παναγούλης, δηλαδή όλοι οι παλιοί συνεργάτες του Gianluca Festa στην προηγούμενη θητεία στην ΑΕΛ».

Exit mobile version