Ακόμη καλά – καλά δεν ανέλαβε τα υπουργικά του καθήκοντα και τα συστήματα του λόμπινγκ και των συντηρητικών εκδόσεων ξεκίνησαν την προσπάθεια αποδόμησης του!!!

Άλλωστε για όποιον καταλαβαίνει, είναι ξεκάθαρο ότι οι παραφυάδες που στήριξαν τον Κ. Χατζηδάκη , επί υπουργίας του οποίου η ΔΕΗ παρολίγον να κατακερματιστεί και τα συμφέροντα της Ενέργειας έκαναν πάρτι, έχουν λυσσάξει με την τοποθέτηση Σκρέκα!

Και επιδιώκουν με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα σε κυριακάτικα φύλλα να τον συνδέσουν με ολιγάρχες και ομίλους επιχειρηματικούς!

Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουν άπαντες στην ενεργειακή και επιχειρηματική αγορά πως ο Κ. Σκρέκας δεν έχει προσωπική ατζέντα, επιλέχθηκε γιατί δεν σχετίζεται με συμφέροντα και η παρουσία του στο υπ. Ενέργειας σηματοδοτεί την αλλαγή του πολιτικού μοντέλου διαχείρισης!

Και θα πρέπει να το αντιληφθεί και ο πλέον αδαής πως τα πάρε δώσε και τα σούρτα φέρτα στο υπ. Ενέργειας τελείωσαν! Ο Κ. Σκρέκας δεν πρόκειται να κάνει τίποτε αν προηγουμένως δεν πάρει το ΟΚ του Μαξίμου! Τόσο απλά…