Μεγάλη αβεβαιότητα επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων κοινοπραξιών για τον διαγωνισμό της επέκτασης του προβλήτα 6 του ΟΛΘ, ο προϋπολογισμός του οποίου εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 200 εκατ. ευρώ!

Η παράταση του διαγωνισμού λόγω της πανδημίας του Κορωνοιού για υποβολή δεσμευτικών προσφορών στις 5 Φεβρουαρίου ανακατεύει την τράπουλα και δημιουργεί ερωτηματικά ως προς την έκβαση του!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό στην πιάτσα για την ανάληψη του έργου ως φαβορί εφέρετο συγκεκριμένη κοινοπραξία λόγω ειδικών σχέσεων που είχαν αναπτυχθεί με τον ισχυρό άνδρα του Λιμένα Θεσσαλονίκης Ιβάν Σαββίδη!

Ωστόσο η απουσία του Ρωσοπόντιου επιχειρηματία από τη χώρα μας για διάστημα περίπου 9 μηνών περιπλέκει τα πράγματα και καθιστά τις εικαζόμενες προσυμφωνίες ως αβάσιμες ή μη φερέγγυες!

Υπό αυτό το πρίσμα ο εξαφανισμένος από την Θεσσαλονίκη Ιβάν Σαββίδης ο οποίος έχει αποσυρθεί κάπου στο μακρινό Ροστόφ, μη δίνοντας σημεία ζωής και προκαλώντας εύλογη ανησυχία με την παρατεταμένη απουσία του από τα εγχώρια επιχειρηματικά και όχι μόνο δρώμενα, ανατρέπει τα δεδομένα του διαγωνισμού και από «τελειωμένο» τον καθιστά αμφίβολο!