Βικτόρια Χίσλοπ: Δύο νέα βιβλία της στην ελληνική τηλεόραση . Η νέα σειρά, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2021, φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία του «Νησιού» που παραμένει μια από τις κορυφαίες στιγμές της ελληνικής μυθοπλασίας των τελευταίων χρόνων.

Η σειρά θα αποτελείται από δώδεκα αυτοτελή επεισόδια τα οποία θα βασίζονται στα δύο βιβλία της Χίσλοπ και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο.

Richard and Judy Introduce Cartes Postales from Greece by Victoria Hislop - WHSmith Blog | Books, Book club, Bestselling author

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Αντρέας Κωνσταντίνου, στο ρόλο ενός Έλληνα που ζει στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου και θα ζήσει μια σειρά από περιπέτειες, χαρακτηριστικές των συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα του σήμερα.

Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και στο Λονδίνο, ενώ σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχουν διαφορετικοί ηθοποιοί. Τα σενάρια των δώδεκα ιστοριών υπογράφουν, μαζί με τη Βικτόρια Χίσλοπ, οι Νίκος Απειρανθίτης, Αλεξάνδρα Κατσαρού και Δώρα Μασκλαβάνου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου.