Εν αναμονή εξελίξεων στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια με την ΑΕΚ. Η αλλαγή συμπεριφοράς του Κροάτη επιθετικού, από την ημέρα που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ, ίσως είναι προάγγελος θετικών εξελίξεων.  Στην Ένωση έχουν δείγματα από την πλευρά του Κροάτη άσου ότι βλέπει διαφορετικά ο ίδιος την προοπτική της ανανέωσης με την ΑΕΚ και πιέζει τον μάνατζερ του να αποδεχθούν την πρόταση των «κιτρινόμαυρων».

Παράλληλα, ο ίδιος παρότι δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε τρία σερί παιχνίδια δεν έχει δείξει δυσαρέσκεια ή κάποια αντίδραση και αποδέχεται την απόφαση του προπονητή του. Όποτε χρειάζεται μπαίνει στο γήπεδο για να βοηθήσει όπου του ζητηθεί. Γενικότερα η στάση του Λιβάγια τα τελευταία 24ωρα καταγράφει μια πρώτη αλλαγή δεδομένων και γέρνουν την πλάστιγγα προς την αποδοχή της πρότασης της ΑΕΚ.

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε εδώ τις οριστικές εξελίξεις για να γνωρίζουμε τι έχει η Ένωση στα χέρια της. Να θυμίσουμε μόνο ότι η πρόταση της ΑΕΚ προς τον Λιβάια αφορά τετραετή επέκταση του συμβολαίου με αποδοχές που θα φτάνουν συνολικά τα 4 εκατ. ευρώ.