Ενδιαφέρον για τον Μοχάμεντ Μπεν έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες από την πλευρά του Άρη. Οι «κίτρινοι» σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού του Ερυθρού Αστέρα, όμως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για να υλοποιήσουν τη μεταγραφή αυτή.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει βέβαια πολύ καλά ο Θόδωρος Καρυπίδης λόγω της συνύπαρξής τους στη Βέροια, με το πιθανό κόστος της μεταγραφής να μην μοιάζει ωστόσο… προσιτό για τις δυνατότητες του Άρη.

Βέβαια, από τη στιγμή που προηγήθηκε η ιστορία με τον Ματέο Γκαρσία, έναντι 1,3 εκ. ευρώ, δεν αποκλείεται ο μεγαλομέτοχος του να κάνει άλλη μία υπέρβαση προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του, έχοντας ενδεχομένως και στο πίσω μέρος του μυαλού του τη λύση του Γκερέρο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, από την οποία ήδη έχει αποκτήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τον Νικόλα Ιωάννου.

Αξίζει δε να σημειωθεί το εξής: Ο εκπρόσωπος του Μπεν, Τάσος Παπαδόπουλος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως αποκάλυψε ο ίδιος με σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως η επίσκεψή του έχει να κάνει με τον Μπεν. Άλλωστε, το γραφείο που ανήκει ο Τάσος Παπαδόπουλος, εκπροσωπεί ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές…