Ο Πέτρος Στάθης, ο «υδραυλικός», όπως τον αποκαλούν, φέρνει πρόταση αγοράς της ΑΕΚ στον Δημήτρη Μελισσανίδη από ένα Fund που έχει έδρα το Ντουμπάι!

Στο fund μετέχει ο σεΐχης Mohammed bin Rashid Al Maktoun (της γνωστής οικογένειας που έχει εμπλοκή σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες), ένας επιχειρηματίας από τη Μαλαισία που θεωρείται ο «βασιλιάς των καζίνο» στο Μακάο και ένας συνέταιρος του Πέτρου Στάθη με τον οποίο έχουν τράπεζα στο Μαυροβούνιο!

Ας πάμε όμως στο «ψαχνό» της υπόθεσης.

Τι ισχυρίζεται η πλευρά του Πέτρου Στάθη λοιπόν;

Η πρόταση που υποτίθεται ότι θα φέρει από το fund είναι: 120 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών, τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα και φυσικά το καινούργιο γήπεδο. Μάλιστα για να πέσουν οι υπογραφές υπάρχουν δύο όροι που είναι α) ν ολοκληρωθεί το γήπεδο και β) η παραμονή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα δρώμενα της ομάδας για μία διετία.

Το fund από την πλευρά του δεσμεύεται ότι θα ρίξει αρκετά εκατομμύρια για την ενίσχυση της ομάδας με σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Επίσης πρέπει να θεωρείται ότι ο Πέτρος Στάθης θα επιστρέψει στην ΑΕΚ είτε με τη δική του παρουσία, είτε συγγενικού του προσώπου, πιθανότατα στην ερασιτεχνική ΑΕΚ! Δικοί του άνθρωποι είναι άλλωστε αυτοί που θα αγοράσουν την ομάδα.

Ο Πέτρος Στάθης, εκτός από το ποδόσφαιρο, ετοιμάζεται να επιστρέψει επιχειρηματικά στην Ελλάδα και ήδη έχει κάνει επαφές με κυβερνητικά στελέχη. Λεπτομέρειες προσεχώς…

Περισσότερα για τον Πέτρο Στάθη δείτε παρακάτω

https://radar.gr/article/57313/o-petros-to-afentiko-toy-petroy