Ένας φίλος από τα… παλιά πρόκειται να επιστρέψει στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δεν αποκλείεται μάλιστα και στην ίδια θέση που κατείχε, την προεδρική! Ο λόγος για τον Άγγελο Φιλιππίδη! Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε το τελευταίο διάστημα διαδοχικές συναντήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος του πρότεινε μία θέση στη διοίκηση της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φιλιππίδης βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στα κοινά του συλλόγου και είναι πολύ κοντά να πει το «ναι». Άλλωστε  φαίνεται να έχει τακτοποιήσει την όποιες εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη στο θέμα που είχε δημιουργηθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ο Φιλιππίδης με πρόσβαση στο κυβερνών κόμμα ετοιμάζεται να επανακάμψει αφού πρώτα παραδοθεί «λευκός» από τη δικαιοσύνη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να προτιμάει τον Άγγελο Φιλιππίδη για να «τρέξει» το θέμα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, εκεί που έχουν προκύψει αρκετά εμπόδια, αλλά και για να προσπαθήσει να βρει αγοραστή για την ΠΑΕ!

Στο μυαλό του Αλαφούζου πάντα υπάρχει η σκέψη πώλησης των μετοχών του αρκεί να βρεθεί ο επενδυτής που θα του δώσει ένα σημαντικό μέρος από τα χρήματα που έχει δαπανήσει.

Θεωρεί τον Φιλιππίδη, τεχνοκράτη, με πολλές διασυνδέσεις στον επιχειρηματικό κόσμο και άνθρωπο που θα μπορέσει να ηγηθεί της ομάδας. Άλλωστε κατά την προηγούμενη θητεία του είχε επιτελέσει σημαντικό έργο και έχει τη δυνατότητα να το επαναλάβει και τώρα. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις από τις δύο πλευρές. Πάντως οι περισσότερες πιθανότητες είναι να κλείσει η συμφωνία και ο Άγγελος Φιλιππίδης να πιάσει πάλι δουλειά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός…