Μια από τις πιο γνωστές και παλιές αριστοκρατικές οικογένειες της Κηφισιάς ήταν το ένα από τα τέσσερα θύματα της σπείρας Γεωργιανών που εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σύμφωνα με  πληροφορίες
Τα μέλη της φαίνεται ότι βρήκαν τον τρόπο να μπουν στο αρχοντικό σπίτι χρησιμοποιώντας για «δούρειο ίππο» μια από τις γυναίκες που παρουσιάστηκε σαν οικιακή βοηθός και ήταν η σύντροφος μέλους της σπείρας.
«Στην αρχή η οικιακή βοηθός εξαφάνιζε σιγά σιγά κάποια κοσμήματα και καθώς ο καιρός περνούσε και αποκτούσε πλήρη εικόνα για την οικονομική κατάσταση κάθε οικογένειας, προχωρούσαν στη δεύτερη φάση» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Σε κανένα χτύπημα δεν υπήρξε κάποια παραβίαση πόρτας ή μπαλκονόπορτας και έτσι οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η εισβολή στα σπίτια γινόταν με… κανονικό κλειδί που είχαν αντιγράψει.

Η πληροφορία είχε φτάσει εδώ και καιρό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και έκανε λόγο για μια σπείρα Γεωργιανών που είχε «αδυναμία» σε μεγάλα χρηματικά ποσά. Από την έρευνα που έκαναν κατέληξαν σε ένα από τα μέλη που ήταν παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών καθώς είχε συλληφθεί το 2017 για κλοπές.
Συνολικά συνελήφθησαν «τρεις άντρες ηλικίας 31, 42 και 46 ετών και μία γυναίκα 35 ετών ως μέλη της. Συγκατηγορούμενη στην ίδια υπόθεση τυγχάνει και έτερη αλλοδαπή, η οποία έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται».