Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν «μάσησε τα λόγια του» και μίλησε για τον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός εξέθεσε τον Ίλια Ίβιτς και τον Μάσιμο Καρέρα, τονίζοντας πως έγιναν λάθος επιλογές.

«Αυτό είναι καλό. Προσωπικά, δεν συμφωνώ απόλυτα με τον σχεδιασμό που είχε γίνει στην ΑΕΚ, βέβαια αυτός που τον έκανε ίσως συμφωνούσε. Αν ειναι να παιζεις 4-3-3 γιατί να χρειάζεσαι τόσους επιθετικούς; Θα πρέπει δυο από τους επιθετικούς σου να μείνουν στον πάγκο» ανέφερε ο Χιμένεθ στη Nova.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στη νίκη επί της Λαμίας λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας να βελτιώσουμε, αλλά οι νίκες μας βοηθούν».

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός μιλώντας για τα τρία αριστερά μπακ, αλλά και τις πολλές επιλογές που έχει σε κάθε θέση ανέφερε: «Είναι εύκολο να βγάλεις ενδεκάδα όταν έχεις έναν παίκτη για κάθε ενδεκάδα, αλλά προτιμώ να έχω πολλά «προβλήματα» για να αποφασίσω».

Η διαχείριση των παικτών είναι πάντα ένα πρόβλημα αλλά ο Χιμένεθ τόνισε: «Είναι σημαντικό πως θα διαχειριστείς τα αποδυτήρια, όχι να επιλέξεις την ενδεκάδα».