Κάτω Παρτάλι: Έρχεται η επιστροφή της σειράς. Ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega που «κόπηκε» πριν ολοκληρωθεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων του καναλιού.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αναζωπυρωθεί οι συζητήσεις για την επιστροφή στις οθόνες μας της σειράς του Mega «Κάτω Παρτάλι». Η δημοφιλής σειρά που «κατέβασε ρολά» το 2017, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν, λόγω χρεών του καναλιού προς τους συντελεστές, ενδέχεται να επιστρέψει του χρόνου, αν και εφόσον συμφωνήσουν όλοι οι ηθοποιοί που υποδύονταν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και φυσικά ο σεναριογράφος και η σκηνοθέτις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητείται η αναβίωση της σειράς, η οποία κόπηκε απότομα και σχεδόν όλοι οι συντελεστές έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν, εφόσον επιλυθούν τα προβλήματα του παρελθόντος. Όμως κάθε φορά, νέα προβλήματα ανέκοπταν την προσπάθεια.

Ήδη έχουν αρχίσει τα διερευνητικά τηλεφωνήματα στο βασικό καστ της σειράς όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Μίνως Θεοχάρης, η Βασιλική Τρουφάκου κ.ά.

Εχει ξεκαθαθαριστει ότι η επιστροφή του κωμικού σίριαλ αναμένεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.