«Έρχονταν άνθρωποι της τηλεόρασης και μου έλεγαν “χάσε κάνα κιλό, κάνε κάτι με την κυτταρίτιδά σου”» είπε η Λάουρα Νάργες σε συνέντευξή της στην Τίνα Μεσσαροπούλου και εξομολογήθηκε ότι όταν ξεκίνησε στην τηλεόραση και ήδη από τα πρώτα βήματά της στη Γερμανία, πάλευε με τη βουλιμία.

Σε ερώτηση για το αν πια τη στεναχωρούν τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της, η παρουσιάστρια δηλώνει ότι αν και «μετά από 13 χρόνια στον χώρα θα έπρεπε να έχει γίνει “χοντρόπετση”, κάποια σχόλια εξακολουθούν να τη στεναχωρούν».

Η Λάουρα Νάργες μίλησε ακόμα για το θάνατο του πατέρα της, που τη σημάδεψε. «Όταν έχασα τον μπαμπά μου ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Είχα πιάσει πάτο τότε, εκείνη η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου» εξομολογείται.

«Ο μπαμπάς μου πέθανε στα χέρια μου. Κάναμε πρεμιέρα με το Πρωινό και με πήρε η αδερφή μου και νόμιζα ότι ήθελε να μου πει πως με είδε και της άρεσα. Και μου είπε ότι ο μπαμπάς έπαθε εγκεφαλικό και είναι στο νοσοκομείο. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι κρυμμένη στο παιδικό μου δωμάτιο και να κλαίω από το πρωί ως το βράδυ. Γύρισα αναγκαστικά στην Ελλάδα λόγω δουλειάς» συγκινεί η παρουσιάστρια.

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο που κατέληξε στον χωρισμό και αποκάλυψε ότι «έκανε το λάθος να βλέπει τους συντρόφους της σαν πατεράδες». «Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη στην προσωπική μου ζωή που τα έχω βρει μπροστά μου. Είμαι μόνη μου δύο χρόνια και περνάω καλά με τη μοναξιά μου» καταλήγει η Λάουρα Νάργες.