Νέα ώθηση στις ετήσιες πωλήσεις της γνωστής μάρκας Crocs έδωσε η πανδημία του κορονοϊού με παράλληλη αύξηση των μετοχών της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg τα έσοδα για το 2020 θα αυξηθούν περισσότερο από 12% σε περίπου $1,4 δις. «χτυπώντας» νέο υψηλό ρεκόρ. Σημειώνεται ότι η προηγούμενη πρόβλεψη της εταιρείας για αύξηση των πωλήσεων ήταν όχι παραπάνω από 7%.

Στην είδηση οι μετοχές της Crocs σημείωσαν άνοδο έως και 11% στην χρηματιστηριακή αγορά της Νέας Υόρκης ενώ η μετοχή σημειώνει τετραετή άνοδο κερδίζοντας 50% το 2020. Η εταιρεία «βλέπει» τα έσοδα του 2021 να αυξάνονται κατά 20% με 25% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Τα προϊόντα της είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για την άνεση που προσφέρουν ενώ συγχρόνως επιπλέουν και στο νερό αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι δεν πρέπει να φοριούνται εκτός σπιτιού. Πάντως η μακρά περίοδος παραμονής στο σπίτι λόγω της πανδημίας που απαιτεί μεγαλύτερη άνεση επιδρά ευεργετικά για την εταιρεία και τα προϊόντα της. Σημειώνεται, τέλος, ότι διευρύνει συνεχώς την γκάμα της στην οποία συμπεριλαμβάνει και νέα πιο κομψά σχέδια.