Τα ΕΛΤΑ ενώνουν τη φωνή τους με τα παιδιά και λένε «Stop Bullying»

Με μια σειρά γραμματόσημων τα ΕΛΤΑ στέκονται δίπλα στα παιδιά και στέλνουν ηχηρό μήνυμα για την υπεράσπιση του δικαίου

Με το ηχηρό μήνυμα «Stop Bullying» γεμίζουν τα σχολεία της Ελλάδας τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, μέσω της πρόσφατης κυκλοφορίας της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων «Παιδί και Γραμματόσημο», που είναι αφιερωμένη στη μάστιγα του εκφοβισμού.

Η δράση, που οργανώνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής συνεισφοράς των ΕΛΤΑ, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και περιλαμβάνει την αποστολή αφισών σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η νέα σειρά των ΕΛΤΑ με τα 4 γραμματόσημα

Τα τέσσερα νέα γραμματόσημα της σειράς καταγράφουν εικαστικά τις διαφορετικές μορφές του bullying και αποτυπώνουν τα προβλήματα της κοινωνικής απομόνωσης, του διαδικτυακού εκφοβισμού, της οδύνης, της μοναξιάς, της σκληρότητας και της περιθωριοποίησης.

Ταυτόχρονα, όμως, μέσα από αυτά τα γραμματόσημα, τα ΕΛΤΑ ενώνουν τη φωνή τους με τα παιδιά, στέλνοντας το μήνυμα της αντίδρασης: της δύναμης του δικαίου και της υπεράσπισης των πιο αδύνατων.

Μία σειρά γραμματοσήμων που οραματίζεται την αγάπη, το σεβασμό, τη φιλία και την ευγενή άμιλλα στις κοινότητες των παιδιών και φέρνει το μήνυμα μέσα στα σχολεία. Για ένα καλύτερο αύριο. Για μια κοινωνία χωρίς βία και φόβο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Κυκλοφορούν επίσης Φάκελοι Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας και Αριθμημένα Λευκώματα.

Τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα της Σειράς τα βρίσκετε:

Exit mobile version