Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, έτοιμος να κλείσει τον Νιέγκος Πέτροβιτς. Ο 21χρονος (18/07/1999) μέσος του Ερυθρού Αστέρα ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και κατά τους συμπατριώτες του, οι συζητήσεις για το μέλλον του είναι προχωρημένες και βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας «Novosti», αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός, πέρα από χρήματα, έχει βάλει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο ανταλλαγμάτων. Για την ακρίβεια, αναφέρεται πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν προτείνει τον Νίκολα Τσούμιτς στον Αστέρα, με σκοπό να ρίξουν το κόστος της μεταγραφής.

Όπως σημειώνεται, ο Ερυθρός Αστέρας εγείρει απαιτήσεις που φτάνουν τα 4.000.000 € για να παραχωρήσει τον Πέτροβιτς. Και θεωρείται πως με τον Τσούμιτς στο «πακέτο», η τιμή μπορεί να μειωθεί έως σχεδόν στο ήμισυ. Συγκεκριμένα, ανεπίσημα αναφέρεται ότι με αυτόν τον τρόπο το ποσό μπορεί να πέσει στα 2.500.000 €.

Βεβαίως, για να έχει ισχύ μία τέτοια πρόταση, θα πρέπει είτε να αφορά καλοκαιρινή μετακίνηση του Πέτροβιτς είτε να «σπάσει» ο δανεισμός του Τσούμιτς στη Σπόρτινγκ Χιχόν, στην οποία έχει παραχωρηθεί έως τον Ιούνιο (σ.σ. με οψιόν αγοράς 7.000.000 €). Μέχρι στιγμής ο Τσούμιτς έχει 14 συμμετοχές στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και μία στο Κόπα ντελ Ρέι, όπου έχει σκοράρει και το μοναδικό του γκολ επί ισπανικού εδάφους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πέτροβιτς, ο υψηλόσωμος (1.85 μ.) αμυντικός μέσος έχει φέτος 26 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο στην εθνική Ανδρών της Σερβίας, αλλά αποτελεί βασικός στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων. Για την απόκτησή του εμφανίζεται να έχει κινηθεί και η Γάνδη, αλλά η προσφορά της κρίθηκε πολύ χαμηλή για τον ποδοσφαιριστή.