Sarah Jessica Parker: Πούλησε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη για 15 εκ. δολάρια. Η Sarah Jessica Parker και ο αγαπημένος της, Matthew Broderick, πούλησαν το σπίτι τους στο West Village της Νέας Υόρκης έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων και όπως ήταν φυσικό, η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου!

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι για 2,9 εκατομμύρια δολάρια το 2000, και κατάφερε να αυξήσει την αξία του κατά ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Το σπίτι βρίσκεται στην Charles Street, όχι μακριά από την πολυκατοικία που χρησιμοποιούσε ως κατοικία η Carrie, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η Parker στο «Sex and the City». Kατασκευάστηκε γύρω στο 1905 και έχει μια βάση από καφέ πέτρες.

Ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν έγινε γνωστός. Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να επενδύει έξυπνα τα χρήματά της, και πλέον εκτός από την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, έχει και το δικό της brand με παπούτσια. Sarah Jessica Parker: Πούλησε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη για 15 εκ. δολάρια

Να σημειώσουμε ότι το 2016, το ζευγάρι απέκτησε ακόμα δύο σπίτια στην κοντινή West 11th Street δίνοντας 34,5 εκατομμύρια δολάρια.