«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ιβάν Σαββίδης στην  τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες  λόγω της ήττας στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 3-2, αλλά κυρίως για τον τρόπο που ήρθε. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μετά τα «γκάζια» στους διοικητικούς του Δικεφάλου του βορρά τα είπε σε αυστηρό ύφος και με τους παίκτες, ενώ ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Σαββίδης έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, τονίζοντας ότι οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και ότι δεν αλλάζουν και βασικός παραμένει το πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε σε όλους ότι όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ή δεν θέλει μπορεί να αποχωρήσει, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί και μάλιστα άμεσα.

Ειδικότερα, για τον Πάμπλο Γκαρσία ο Σαββίδης έδωσε τελεσίγραφο στους παίκτες: «Στηρίξτε τον Γκαρσία», ενώ απαίτησε σεβασμό και υπακοή από όλους στο πρόσωπο του. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η τηλεδιάσκεψη, οι ποδοσφαιριστές πήραν τον λόγο και μίλησαν για την κακή εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ υποσχέθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν αυτό το θέαμα που παρουσιάζουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το προπονητικό τιμ, τους παίκτες και τον Ιβάν Σαββίδη, στην τηλεδιάσκεψη ήταν παρόντες και οι Μάκης Γκαγκάτσης και Κυριάκος Κυριάκος.