Παρά τον κορονοϊό οργανώνεται Big Greek Party στο Ντουμπάι στις 15 Ιανουαρίου.

Μπορεί ο πλανήτης να συνεχίζει τη μάχη με τον κορονοϊό, η ζωή όμως στο Ντουμπάι συνεχίζει κανονικά με κοσμικά πάρτι και ψυχαγωγικά σόου να προγραμματίζονται μέσα στον Ιανουράριο 2021. Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν Ελληνες celebrities, οι οποίοι έκαναν Πρωτοχρονιά 2021 στο Nammos του Ντουμπάι, μια επόμενη «φουρνιά» διάσημων θα δώσει το παρών σε πάρτι που είναι «στα σκαριά».

Η γνωστή Ελληνίδα DJ Άντζελα Παντελή, που εργάζεται στο Ντουμπάι, αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται πυρετωδώς για θεματικό ελληνικό πάρτι, που θα πραγματοποιηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στις 15 Ιανουαρίου.

Ντουμπάι: Οργανώνεται μεγάλο ελληνικό πάρτι

«Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση λόγω έξαρσης του Covid-19 είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία», είπε χαρακτηριστικά η DJ που ζει στη Νέα Υόρκη – μία πόλη που γνωρίζει το πιο σκληρό πρόσωπο της πανδημίας.