Ο Άρης νίκησε τον Βόλο 2-0 και επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και έφτασε δίκαια στη νίκη και θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου αν οι επιθτικοί του ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Οι παίκτες του Άρη ξεκίνησαν δυνατά, σε μια προσπάθεια να πάρουν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού. Απέναντι σε έναν πολύ καλά, πάντως, οργανωμένο μεσοαμυντικά αντίπαλο. Η ανάπτυξη των γηπεδούχων γινόταν κυρίως από αριστερά, με τους Γκάνεα και Σίλβα.

Στο 18’ ο Άρης άνοιξε το σκορ με το πιο γρήγορο γκολ του στο πρωτάθλημα. Ο Γκάνεα δέχτηκε την κάθετη πάσα από τον Γκαρσία και γύρισε πολύ όμορφα την μπάλα στον Σάσα, που μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή με ωραία ατομική προσπάθεια και πλάσαρε έξοχα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και πέτυχε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Σίλβα με εξαιρετική ατομική ενέργεια μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή του Βόλου, γύρισε τη μπάλα στον Μάνο που σούταρε στη κίνηση, όμως ο Κλέιμαν απέκρουσε εντυπωσιακά, σώζοντας την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά για να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Μπουσέ. Ο Σαντέ Σίλβα, όμως ήταν αυτός που προσέφερε στο 38ο λεπτό μια πολύ όμορφη στιγμή σε όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με μια καταπληκτική ατομική ενέργεια απέφυγε τους αμυντικούς του Βόλου, μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε, όμως η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν και να καταλήξει άουτ.

Οι γηπεδούχοι  ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος με τεράστια ευκαιρία, όταν ο Ματίγια με μια καταπληκτική κάθετη πάσα έβγαλε τον Σίλβα τετ α τετ με τον Κλέιμαν, όμως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς μετά το πλασέ του η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 55′ ήταν η σειρά του Βόλου να απειλήσει την εστία του Μπουσέ, όμως μετά από πάσα του Σάντος, ο Περέα έχασε το κοντρόλ από πλεονεκτική θέση και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Άρης όσο περνούσαν τα λεπτά έβρισκε κενούς χώρους προς τη μεγάλη περιοχή του Βόλου. Στο 80’ ο Μπερτόλιο πλάσαρε τον Κλέιμαν, όμως ο τερματοφύλακας του Βόλου απέκρουσε εντυπωσιακά. Δυο λεπτά αργότερα ο Αργεντινός του Άρη πήρε το … αίμα του πίσω και πέτυχε ένα εκπληκτικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη για τον Άρη.

Άρης (Α. Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάσα (90+2′ Τσαγκαλίδης), Ματίγια, Γκάμα (73′ Τζέγκο), Ματέο (73′ Μπερτόλιο), Σίλβα (88′ Λόπεθ), Μάνος (74′ Μανσίνι).

Βόλος (A. Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Ντεντάκης, Ριένστρα, Μπαριέντος, Δουβίκας, Μπαρτόλο (88′ Γκρίλο), Περέα (74′ Μαρτίνες), Μπουένο (46′ Σάντος).