Σάρλοτ Κασιράγκι: Η νέα πρέσβειρα της Chanel. Η Charlotte Casiraghi είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές και γοητευτικές εν ζωή «γαλαζοαίματες».

Η δωρική ομορφιά της και η κληρονομική γοητεία που κληρονόμησε από την μητέρα της πριγκίπισσα Καρολίνα, τον μπαμπά Stefano Casiraghi, αλλά και ο αέρας αυτοπεποίθησης που της χαρίζει το γενεαλογικό δέντρο της, με παππού τον πρίγκιπα Ρενιέ και γιαγιά την Γκρέις Κέλι, έκαναν τον εμβληματικό γαλλικό οίκο μόδας CHANEL, να στέψουν την Charlotte Casiraghi ως νέα πρέσβειρά του.

Η Charlotte Casiraghi μπαίνει έτσι στον στρατό των γυναικών CHANEL, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Kristen Stewart, τη Lily Rose Depp, την Penélope Cruz, και την Keira Knightly.
«Είναι σαν να γεννήθηκα με Chanel, θυμάμαι φωτογραφίες της μαμάς μου όταν ήταν έγκυος, φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο Karl και εκείνη φορούσε Chanel», δηλώνει η ίδια σχετικά με το νέο της ρόλο.

Η Charlotte Casiraghi γίνεται το νέο πρόσωπο της Chanel | LOOKmag

Η Charlotte Casiraghi δεν είναι μια τυπική γαλαζοαίματη: παντρεμένη δις και με δυο παιδιά, έχει εντρυφήσει στη φιλοσοφία, έχοντας μάλιστα εκδώσει και βιβλία, ιππεύει από πολύ μικρή ηλικία και φλερτάρει συχνά με τη μόδα.

Πριν μόλις μερικά χρόνια, πρωταγωνίστησε σε καμπάνια του Οίκου Gucci, ο οποίος ήταν και χορηγός των ιππικών δραστηριοτήτων της.