Παρόλο που τους τελευταίους μήνες η προστατευτική μάσκα έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και δεν αφήνει τις γυναίκες να αναδείξουν το πρόσωπό τους όπως ιδανικά ίσως θα ήθελαν, το makeup υπάρχει σταθερά στη ζωή μας και οι makeup artists προτείνουν απαλό βάψιμο που όμως θα αναδεικνύει το πρόσωπό σας.

Αναμένοντας την ημέρα που θα μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς την μάσκα, ένα είναι σίγουρο: από το μακιγιάζ δεν θα λείπει το αγαπημένο μας κραγιόν το οποίο δεν θα χρειάζεται να είναι απαραίτητα long lasting (για να μην αφήνει λεκέδες σε ύφασμα).

Το μακιγιάζ που «θα φορεθεί» πολύ

  • Η βάση έγκειται στα γούστα κάθε γυναίκας (ελαφριά, βαριά, φυσική, καλυπτική).
  • Τα μάτια είναι σε πιο ήρεμους τόνους: μία σκιά σε γήινη απόχρωση, ούτε αρκετά σκούρα αλλά ούτε και αδιάφορη μπεζ, εφαρμόζεται σε όλο το κινητό βλέφαρο και τονίζει το βλέμμα σας.
  • Τα χείλη έχουν ένταση και τα συναντάμε σε ζωηρές αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί, του ροζ και του φούξια. Αν είστε λάτρης του natural look υπάρχει το σκούρο φυσικό χρώμα των χειλιών.
  • Η μάσκαρα είναι το προϊόν που έρχεται να ολοκληρώσει το μακιγιάζ των ματιών, ενώ αν θέλετε να ενισχύσετε την ένταση, ένα μολύβι εσωτερικά στις ρίζες θα κάνει το βλέμμα ακόμα πιο σαγηνευτικό και sexy.
  • Ισορροπείστε το look με ρουζ, σε ροδαλί απόχρωση της επιλογής σας, στα ζυγωματικά. Ο κανόνας ορθώς θέλει ένταση στα μήλα όταν φοράμε έντονα κραγιόν, αλλιώς δεν έχουμε αυτό το υγιές χρώμα που αναζητάμε ουσιαστικά σε κάθε look.
  • Δεν αμελούμε να τονίσουμε τα φρύδια μας, χωρίς να τα τελειοποιούμε. Τα αυστηρά, τοξοειδή σχήματα και οι τετραγωνισμένες αρχές ανήκουν στο παρελθόν. Για το 2021 θέλουμε πιο φυσικά, ατημέλητα φρύδια αρκεί να τα τονίσουμε λίγο παραπάνω, να διορθώσουμε το ήδη υπάρχον φυσικό τους σχήμα και το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό.