Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Απόστολος Γκλέτσος, πρώην δήμαρχος Στυλίδας, αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook. 

«Η ανάγκη επικοινωνίας πολλών ανθρώπων με τον Θεό με τον πατροπαράδοτο τρόπο, είναι γι’ αυτούς αναγκαία, όπως και το ψωμί» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Καλεσμένος στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open Beyond «Ευτυχείτε» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι ένα δεδομένο στην ελληνική κοινωνία και όποιος το διαχειρίζεται πολιτικά πρέπει να προσέχει. Πρέπει να γίνει ένας διάλογος και όχι στο παραπέντε να αλλάζουν αποφάσεις».

«Δεν διαφωνώ με τίποτα. Διαφωνώ με την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάζει στο παραπέντε αυτά που συμφωνεί. Έκανε μια αλλαγή την τελευταία στιγμή και μόλις η εκκλησία είπε ότι δεν κάνει πίσω, πήρε πίσω την απόφασή της» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος. 

Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στη στάση της Εκκλησίας λέγοντας πως «το ράσο στάθηκε σωστά στο θέμα της πανδημίας και βοήθησε πολύ και βοηθά και γι’ αυτό έχουμε καλές επιδόσεις σε αυτό το κομμάτι της πανδημίας» επεσήμανε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.