Η μητέρα τριών παιδιών και πρώην πάστορας είδε μια μεγάλη αύξηση των εισοδημάτων της. Πρόκειται για μία πάστορα που έγινε στρίπερ και όπως περιγράφει η ίδια τον εαυτό της στο Instagram.

Οικονομική ευημερία και ευρεία αναγνωρισιμότητα έφερε το 2020 στην 36χρονη Νικόλ Μίτσελ. Πρόκειται για μία πάστορα που έγινε στρίπερ και όπως περιγράφει η ίδια τον εαυτό της στο Instagram, είδε τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα μέσα στους περασμένους μήνες.

Από πάστορας έγινε στρίπερ

Η μητέρα τριών παιδιών και πρώην πάστορας είδε μια μεγάλη αύξηση των εισοδημάτων της ενώ έστειλε μέσω της σελίδας της ένα μήνυμα στους οπαδούς και ακολούθους της: «Μην αποθαρρύνεστε και μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας».

«Μόλις έδωσα μία ακόμη τηλεοπτική συνέντευξη και είμαι συγκλονισμένη από το πόσα όνειρά μου εκπληρώθηκαν αυτή τη χρονιά», γράφει η Νικόλ στον λογαριασμό, με τους πάνω από 120.000 follower. Ανάμεσα στα επιτεύγματά της αναφέρει ότι το γεγονός ότι έγινε viral, ότι της έχουν πάρει συνεντεύξεις από διάφορα διεθνή ΜΜΕ, ότι πρωταγωνίστησε σε ταινία, ότι της προσέγγισαν διάφοροι γνωστοί και διάσημοι για να την γνωρίσουν και ότι πλέον βγάζει σε έναν μήνα περισσότερα απ’ όσα έβγαζε σε έναν χρόνο.

«Και όλα αυτά περνώντας μια πανδημία, ένα διαζύγιο και έχοντας τρία παιδιά στο σπίτι», τονίζει η Μίτσελ, προτρέποντας τους φαν της να αναλάβουν δράση και να τολμήσουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους. «Δεν έφτασα εδώ που είμαι αποφεύγοντας να ρισκάρω και κρατώντας τα όνειρά μου μόνο για εμένα», γράφει με νόημα η 36χρονη.